PRETTIG KENNISMAKEN

We zijn er voor bedrijven die zien dat er veranderingen nodig zijn en hier actie op (willen) ondernemen.

Het huidige voedselsysteem is niet volhoudbaar. Daar zijn inmiddels de meningen nauwelijks meer over verdeeld. Hoe een nieuw systeem eruit kan komen te zien en wat de rol van individuele bedrijven en organisaties kan zijn is echter nog lang niet altijd beslist. Ons voedselsysteem is onwijs complex door de samenhang met onder andere economie, politiek, globalisering en biodiversiteit. Een transitie raakt al deze elementen en daardoor automatisch ook erg ingewikkeld. Er is dan ook geen overkoepelende superoplossing voor alle problemen die gepaard gaan met het huidige voedselsysteem. Zelfs de waarden waaraan dit zal moeten voldoen zijn niet altijd duidelijk. Gelukkig is het zo dat elke weloverwogen verandering in voedselproductie en –consumptie bijdraagt; groot én klein.

Food Embassy is er voor bedrijven die zien dat er veranderingen nodig zijn en hier actie op (willen) ondernemen. Bij elk bedrijf past een andere manier van actie ondernemen, activiteiten worden dan ook altijd afgestemd op de identiteit en boodschap van de opdrachtgever. We bieden creativiteit, kennis, kunde en een netwerk om – samen met deze bedrijven en organisaties – passende projecten op te zetten.

Food Embassy is een initiatief van Anne Reijnders en werkt samen met freelancers met ieder hun eigen expertise, zoals bijvoorbeeld communicatie, veehouderij en gedragsverandering. Per project wordt een passend projectteam samengesteld.

We hebben graag contact!

Interesse om met ons samen te werken, de mogelijkheden te verkennen of gewoon eens een kop koffie te drinken?

CONTACT
IEDER Z’N DING

Food Embassy werkt samen met freelancers met ieder hun eigen expertise.

Met Anne Reijnders als verbindende factor wordt binnen Food Embassy samengewerkt door vakspecialisten zoals bijvoorbeeld communicatie, veehouderij en gedragsverandering. Per project wordt een passend projectteam samengesteld.

Anne Reinders | Food Embassy